Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen Huishouden & Tuin deals
  • Verlopen

DadYPET katten/honden drinkfontein met koolstoffilter voor €17,50 dmv code

€17,50 €29,17
Soldenjager ; ● 1 jaar geleden  ●  Amazon-oud Kortingscode ●  Wonen Huishouden & Tuin

Bestel nu bij Amazon, deze DadYPET katten/honden drinkfontein met koolstoffilter voor €17,50 ( elders vanaf €30 )

  • Automatische waterfonteinen: de waterfonteinfontein met 2L watercapaciteit laat je huisdier met een hogere frequentie drinken. De drinkfontein werkt met stromend water om je kat meer te drinken. De drinkfontein bevat een wateronthardend dubbelfunctioneel filter, dat het water onthardt en tegelijkertijd reinigt en filter dus haren en verontreinigingen uitneemt. Door zijn constante multifiltering blijft het water langer vers.
  • Premium kwaliteit: van levensmiddelecht, BPA-vrij kunststof, geurloos en duurzaam, zodat je huisdieren veilig en gezond blijven. De drinkfontein biedt een aangenaam oppervlak voor koordharen en is door zijn comfortabele hoogte ideaal voor kleine katten en grote katten.
  • Het eenvoudig uit elkaar halen maakt het reinigen van de fontein bovendien kinderlijk eenvoudig. Deze waterdispenser meet 18 x 18 x 13 cm en heeft een inhoud van in totaal 2 liter. DADYPET biedt een levenslange garantie.
  • Sterk filtervermogen: de grotere deeltjes worden van de buitenste schaal gescheiden en het koolstoffilter reinigt en onthardt continu hard leidingwater, verwijdert haren, sedimenten en resten volledig.
  • Krachtig werken: de dompelpomp van deze drinkfontein zorgt voor een vrijwel geruisloze werking. Ultra-stille pomp (<35dB) met een laag stroomverbruik, stoort je nooit of je huisdier slaapt.

Inhoud:

1 Waterfontein kit
1 Voedingseenheid
1 Koolstoffilter
1 Gebruiksaanwijzing (Engels)


Gebruik de code om op dit bedrag uit te komen of claim de korting via de button onder in de deal.

Het springt aan wanneer je hond of kat in de buurt komt, zie voorbeeld:

TIP! Eventuele filters kun je voor iets minder dan 4 euro erbij bestellen via dit linkje bij Ali

voorbeeld:

Als eerste op de hoogte van de beste kortingscodes

Kortingscode gevonden? Deel deze met de community en ontvang de allerbeste kortingscodes, actiecodes en promotiecodes gedeeld door onze community in je mailbox!