Aanbieding of kortingscode delen? Onze tips voor een complete deal!

Om ervoor te zorgen dat de deals die worden toegevoegd zo compleet en duidelijk mogelijk worden uitgewerkt heb ik hier een korte uitleg over het toevoegen van deals aan onze website uitgewerkt.

Kies allereerst het type deal die je gaat toevoegen op de website.
Deal = aanbieding waarvoor geen code nodig is
Voucher = kortingscode

Voucher (alleen bij kortingscode)
Vul hier de kortingscode in die de gebruikers moeten invullen om de korting te ontvangen.

Link
Plaats hier de link naar de website voor de aanbieding of kortingscode. Doe dit zo specifiek mogelijk, link dus niet zomaar naar de homepage, maar echt naar de actiepagina waar het product of de sale te vinden is.

Afbeelding
Voeg bijvoorbeeld het logo van het bedrijf, een foto uit de winkel of een foto van het kassabonnetje toe.

Oude Prijs
Op Spydeals plaatsen wij alleen de beste deals. Controleer dus altijd even of de aanbieding die jij wilt delen ook echt goed is. Is het dus een specifiek product?  Dubbelcheck dan even of hij elders niet nog goedkoper is. Noteer daarom hier de laagste prijs elders.
 
Nieuwe prijs
Vul hier de nieuwe prijs (na korting) in of geef aan hoeveel korting er wordt gegeven, bijvoorbeeld -50% of -5.

Titel:
De titel is belangrijk, zo kunnen namelijk andere leden direct zien waar de aanbieding over gaat. Hierbij een aantal tips voor een goede titel:

- Gaat het om een sale / algemene uitverkoop? Geef dan in de titel aan wat het hoogste kortingspercentage is + om welke winkel het gaat. Bijvoorbeeld: Tot wel 70% korting in de sale bij Adidas

- Gaat het om een specifiek product? Benoem dan het product en de prijs waarvoor het op dit moment beschkbaar is (prijs met korting). Bijvoorbeeld: Apple Ipad voor €363

- Voor een kortingscode graag aangeven hoeveel korting je met de code krijgt. Bijvoorbeeld: Blokker kortingscode voor €5 korting.

Omschrijving
Geef hier een omschrijving van de aanbieding.Gelden er specifieke voorwaarden voor de aanbieding (bijv. minimale orderwaarde)? Voeg deze dan ook hier toe.

Daarnaast is het heel handig als je ook even een screenshot van de aanbieding maakt, zodat andere leden direct zien dat de aanbieding ook echt klopt. Mocht de prijs na een half uur bijvoorbeeld aangepast worden dan zien we in elk geval dat de deal die jij nu deelt wel echt op de website stond.

Voeg hier ook, indien mogelijk, de link naar de laagste prijs elders als je een deal voor een specifiek product toevoegt.

Categorieën:

Selecteer de categorie of subcategorieën die van toepassing zijn op de deal / kortingscode.

Einddatum
Geef hier aan tot en met wanneer de aanbieding geldig is. Is dit niet bekend? Vul dan niks in.

budgetini
2 maanden ago