Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Boodschappen deals
100 kilo Diepvriesartikelen voor €100

100 kilo Diepvriesartikelen voor €100

€100 €350
Geldig tot: 30-01-23 14:54
Geldig tot: 30-01-23 14:54

We gaan deze box verloten! Wil je kans maken? Klik dan hier!

=========================

De Mega food stunter 2.0 vrachtwagen is weer on Tour, en nu ook in België! Dit nieuwe concept is inmiddels ontzettend populair geworden. Je bestelt er namelijk diepvries voordeelpakketten met flink veel korting.

Zo bestel je een diepvriespakket van 100 kilo met een winkelwaarde van minimaal €350 voor slechts €100. Perfect dus om te delen met vrienden en/of familie!

Bekijk hier het item van RTL nieuws over dit nieuwe concept dat inmiddels al zeer populair is in Nederland en nu ook België.

Hoe werkt het?

De Mega Food Stunter truck komt op bepaalde dagen naar België toe. Bekijk hier alvast de planning. Reserveren kan snel en eenvoudig via de Mega Foodstunter website.

TIP! Bekijk ook even de reviews van andere klanten op de facebookpagina van ze dan weet je wat je te wachten staat laughing

 

TIP: zorg dat je vriezer groot genoeg is of deel het pakket met een aantal vrienden :). 

Dit was de inhoud van het vorige pakket (inhoud verschilt per levering)

 

Voorkom voedselverspilling

In Nederland wordt er ieder jaar voor zo’n € 2,5 miljard aan voedsel weggegooid. Dat is ruim € 150 per persoon. Ofwel zo’n 50 kilo. Producenten, tussenhandel, horeca en supermarkten verspillen nog eens zo’n € 2,5 miljard aan voedsel. MegaFoodStunter2.0 draagt graag bij om de wereld een stukje beter te maken en voedselverspilling tegen te gaan.


Verlopen

Deal score: 468