Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Internetdiensten deals
Ontvang € 80 aan gratis advertentietegoed

Ontvang € 80 aan gratis advertentietegoed

Geldig tot: 13-02-23 14:29
Geldig tot: 13-02-23 14:29

Ontvang € 80 aan gratis advertentietegoed wanneer u uw eerste € 45 besteedt met Google Ads. Gebruik aanbiedingscode 9C7T3-TYPR9-TCEN op de factureringspagina.

Algemene voorwaarden van deze aanbieding:
1. Deze aanbieding is enkel beschikbaar voor klanten met een factuuradres in Nederland. Eén promotiecode per adverteerder.
2. Om deze aanbieding te activeren moet u het volgende doen: Voer de promotiecode in uw account vóór 31 december 2020. Als u gebruik wilt maken van deze aanbieding, moet u de code binnen 14 dagen invoeren na de datum waarop uw eerste vertoning van een advertentie is weergegeven vanuit uw eerste Google Ads-account.
3. Het Google Ads-advertentietegoed verdienen: Na het invoeren van de code, moeten de kosten van uw reclame campagnes binnen 30 dagen toenemen met ten minste € 45, met uitzondering van eventuele belastingen. Een betaling van € 45 is niet voldoende. Het meten of de benodigde toename € 45 is bereikt wordt gestart nadat u de code heeft ingevoerd.
4. Zodra voorwaarde 2 en 3 zijn voltooid, zal het advertentietegoed worden toegepast binnen ongeveer 5 dagen op het 'Betalingsoverzicht' van uw account.
5. Advertentietegoeden zijn enkel van toepassing op toekomstige advertentiekosten. Advertentietegoeden kunnen niet worden toegepast op kosten die gemaakt zijn voordat de code werd ingevoerd.
6. U zult geen melding ontvangen wanneer uw verdiende advertentietegoed op is en eventuele extra reclamekosten zullen aangerekend worden via de door u gekozen vorm van betaling. Als u het adverteren niet wilt voortzetten, dan kunt u uw campagnes op elk gewenst moment onderbreken of verwijderen.
7. Uw account moet eerst succesvol worden gefactureerd door Google Ads en in een goede staat blijven om te kunnen kwalificeren voor het advertentietegoed.
8. De volledige algemene voorwaarden kunnen hier worden gevonden: https://www.google.nl/intl/nl/ads/coupons/terms.html.


Verlopen

Deal score: 9