Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Gratis deals
Gratis Hallmark kaart dmv code van €3,85 korting

Gratis Hallmark kaart dmv code van €3,85 korting

Geldig tot: 20-05-19 23:59
Geldig tot: 20-05-19 23:59

Vandaag is de laatste dag! Het werkt nog steeds je kunt onbeperkt kaartjes sturen door elke keer een nieuw account aan te maken.

Gebruik de code en ontvang een gratis hallmarkt kaart bij je bestelling, dit is inclusief postzegel, de code geeft 3,85 euro korting.

tip: je kunt ook kaartjes vooruit plannen  :) 

Hierbij een filmpje, en hieronder nog eens de uitleg, er is een update geweest waarbij je eenmalig nog maar per account kunt bestellen. Echter kun je door een tijdelijk mailadres of door de puntentruc onbeperkt blijven bestellen.

Hieronder een filmpje en de uitleg daaronder ( in voorbeeld hebben we even de Nederlandse pagina gebruikt, in Belgie werkt het het zelfde maar dan met de code "merci" ).

Hoe het werkt:

1. Ga naar https://nl.hallmark.be/wenskaarten/

2. Maak eerst een account aan en bevestig deze, hierna kun je inloggen en je kaart kiezen.

3. Vul de code DANK in en je kunt je kaart gratis versturen! JE MOET NU INGELOGT ZIJN eventueel zou je heel makkelijk nieuwe accounts kunnen aanmaken met een tijdelijk emailadres generator ( in het voorbeeld heb ik voor deze gebruikt ) of wanneer je gmail hebt gebruik je de punten truc. zo kun je makkelijk met Gmail nieuwe adressen/accounts aanmaken, met de puntentruc zoals [email protected] en [email protected] komen allemaal binnen op [email protected] . Zo ontvang je gewoon de mails in je standaardmailbox en zorg ervoor dat je de betaalmethode nog niet gebruikt hebt met dezelfde gegevens.

3. Vul de code MERCI in en je kunt je kaart gratis versturen!

4. Zie winkelmandje:


Verlopen

Deal score: 2171