Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Cashbacks deals
Probeer gratis Optimel Yoghurt 1L dmv cashback

Probeer gratis Optimel Yoghurt 1L dmv cashback

Geldig tot: 30-01-23 14:58
Geldig tot: 30-01-23 14:58

Probeer gratis Optimel Yoghurt 1L

Let op: deze geld-terug-actie is alleen geldig op de Optimel Yoghurt 1L Vanille, Aardbei, Bosvruchten, Perzik Passievrucht of de seizoensvariatie. Je kunt dus maar met één van de verschillende smaakvarianten deelnemen aan de geld-terug-actie. 

Voorwaarden:

  1. Deze Specifieke Actievoorwaarden zijn onderdeel van de algemene actievoorwaarden en privacy statement van het Eurosparen-Account en hebben alleen betrekking op de geld-terug-actie voor Optimel Yoghurt 1L Vanille, Aardbei, Bosvruchten, Perzik Passievrucht of de seizoensvariatie. Het is niet mogelijk om zonder account deel te nemen aan deze actie.
  2. Deze geld-terug-actie heeft betrekking op alle Optimel Yoghurt 1L (Aardbei, Vanille, Bosvruchten, Perzik Passievrucht, seizoensvariatie). Let op: Je kunt maar met één van deze Optimel Yoghurt 1L variaties deelnemen aan de geld-terug-actie.
  3. De Actie loopt van 29-08-2019 t/m 25-09-2019. Dit betekent dat er na deze einddatum geen verzoeken meer tot uitbetaling van het aankoopbedrag in behandeling worden genomen.
  4. Met de code van het deelnemende product kun je aanspraak maken op het aankoopbedrag van een van Optimel Yoghurt 1L Aardbei, Vanille, Bosvruchten ,Perzik Passievrucht. Of de seizoensvariatie
  5. Bewaar de kassabon. Je moet door middel van de kassabon aantoonbaar kunnen maken dat je het product hebt gekocht. 


Verlopen

Deal score: 13