Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Cashbacks deals
Probeer gratis Spa Touch dmv cashback

Probeer gratis Spa Touch dmv cashback

Geldig tot: 30-01-23 15:10
Geldig tot: 30-01-23 15:10

Upload een foto en ontvang een coupun voor een gratis fles Spa Touch dmv cashback
Kom je uit België, ga dan naar spatouch.be

Actievoorwaarden: Probeer SPA TOUCH gratis

1. Deelname aan deze actie staat open voor eenieder woonachtig in Nederland, deelname aan deze actie is vrij en gratis. Minderjarige deelnemers hebben voor deelname toestemming van hun ouders of wettelijke vertegenwoordigers nodig. Deelnemen kan van 25 oktober t/m 19 december 2021 en/of zolang de voorraad strekt.

2. Iedereen die deel heeft genomen aan de actie en deze geheel heeft afgerond via de speciale website spatouch.nl, ontvangt per e-mail een link en kan gebruik maken van de actie.

3. Door naar de link te gaan, de gegevens in te vullen en je kassabon en streepjescode up te loaden, ontvang je je geld terug via het door jou opgegeven bankrekeningnummer. Alles dient volledig ingevuld te zijn en voorzien van (een) geldige streepjescode(s) en kassabon met daarop je SPA TOUCH aankoop. Alleen volledige inzendingen worden in behandeling genomen.

4. De probeer gratis actie geldt uitsluitend voor SPA TOUCH. De vergoeding voor een fles SPA TOUCH 500ml bedraagt € 0,85 en voor een SPA TOUCH 1l € 1,29.

5. Maximaal 1 inzending per persoon/adres/rekeningnummer, bestaande uit maximaal 1 streepjescode van SPA TOUCH.

6. Nabootsingen en/of kopieën van de streepjescode(s) worden niet geaccepteerd.

7. Binnen ongeveer 4 weken na ontvangst van uw inzending ontvangt u de vergoeding op het door jou opgegeven bankrekeningnummer.


Verlopen

Deal score: 444