Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Beauty deals
Geldig tot: 06-11-19 15:49

Bij Windmill Shaving kun je momenteel een scheerset aanvragen voor €0,01. Het idee is dat je bij het afsluiten van een abonnement je eerste levering gratis ontvangt, echter kun je na ontvangst van de eerste levering je abonnement al stopzetten. Zo ontvang je een set van 4 scheermesjes, de scheercrème en de Windmill houder voor slechts €0,01. De €0,01 transactie wordt enkel gedaan om misbruik te voorkomen. 

Hoe werkt het?

Ga naar de website van Windmill Shaving en stel je abonnement samen. Ik raad je aan om voor het volgende abonnement te gaan, zodat je de kosten voor het geval dat je het abonnement vergeet op te zeggen beperkt:

- Windmill houder > kies voor 'pakket kiezen' 
- Set van 4 mesjes > kies voor '1x per 4 maanden' en klik op 'volgende stap
Scheercrème > kies voor '1x per 4 maanden' 

Het overzicht van je bestelling zou er nu als volgt uit moeten zien:

BELANGRIJK: vergeet niet om je abonnement tijdig stop te zetten. Je ontvangt sowieso een reminder per mail bij je volgende levering, maar het handigst is natuurlijk als je direct na ontvangst van je scheerset of voor de volgende automatische incasso je abonnement hebt opgezegd! Hou dit dus goed in de gaten en neem bij twijfel contact op met de klantenservice van Windmill Shaving. 

Van de website van Windmill Shaving:
De eerste keer ontvang je onze luxe scheerset met daarin de houder, 4 mesjes & scheercrème helemaal gratis. Er hoeft alleen een bedrag van € 0,01 betaald te worden om je rekeningnummer te verifiëren. Daarna sturen we je 4 nieuwe mesjes op basis van de frequentie die je hebt gekozen. Kies je voor een abonnement dan schrijven we periodiek af via automatische incasso. Voordat we een nieuwe zending gaan versturen ontvang je van ons een reminder per mail dat we deze klaar maken voor je. Mocht je dan besluiten dat je nog genoeg mesjes hebt of extra producten aan je bestelling toe te willen voegen dan kan je met 1 druk op de knop naar je account pagina. Hier kun je alles naar eigen wens aanpassen. Wanneer je niets doet ontvang je je zending zoals afgesproken.


Verlopen

Deal score: 120