Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
Gratis bol.com cadeaukaart van €5 bij aanschaf van drie (2+1 gratis) actieproducten @Albert Heijn

Gratis bol.com cadeaukaart van €5 bij aanschaf van drie (2+1 gratis) actieproducten @Albert Heijn

Geldig tot: 08-08-22 14:24
Geldig tot: 08-08-22 14:24

Uit de actievoorwaarden:

1.5 Deze Actie begint op 8 augustus 2022 en eindigt op 14 augustus 2022 om 24.00 uur (hierna: “de Actieperiode”). Je kan de factuur/kassabon uploaden van 8 augustus 2022 t/m 4 september 2022 24.00 uur.

2.1 Ga naar een fysieke Albert Heijn winkel of albertheijn.nl . Upload na aanschaf van drie (2+1 gratis) actieproducten van Oral-B, Gillette, Head & Shoulders, Ariel, Lenor, Dreft Vaatwas en Dreft Handafwas, Ambi Pur, Swiffer, Antikal (met uitzondering van Gillette navulmesjes, Oral-B elektrische tandenborstels en Ambi Pur toiletblokken) en Always, de kassabon op de actiewebsite ahcadeaukaartactie.nl/bol

2.2 Heb je een online bestelling gedaan? Dan upload je een kopie van de factuur die je van de bezorger hebt gekregen.

2.3 Upload jouw kassabon of factuur, vul de benodigde gegevens in op ahcadeaukaartactie.nl/bol en vraag jouw bol.com e-voucher t.w.v. 5,00 euro aan. De bol.com e-voucher zal na controle van de kassabon/factuur via email worden gestuurd.

2.4 De scan/foto van je kassabon of factuur moet goed leesbaar zijn: de aangekochte producten, de Bonusvermelding, de datum en de transactiegegevens dienen goed zichtbaar te zijn. Wanneer deze gegevens niet leesbaar zijn, kan de aanvraag niet in behandeling genomen worden.

2.5 Je kunt maximaal drie (3) bol.com e-voucher per uniek huisadres/emailadres/IP-adres aanvragen.

2.6 Je ontvangt je bol.com e-voucher per e-mail. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van een correct emailadres. P&G is niet verantwoordelijk voor het niet ontvangen van de email met de bol.com e-voucher. Heb je na de aanvraag geen e-mail ontvangen? Neem dan binnen de actieperiode contact op via ahcadeaukaartactie.nl/bol…act .

2.7 Alle producten van de merken Oral-B, Gillette, Head & Shoulders, Ariel, Lenor, Dreft Vaatwas en Dreft Handafwas, Ambi Pur, Swiffer en Antikal, Always doen mee aan deze actie met uitzondering van Gillette navulmesjes, Oral-B elektrische tandenborstels en Ambi Pur toiletblokken.

2.8 De deelnemende producten zijn in de Bonus: je schaft er drie (3) aan en krijgt er één (1) gratis. Dit staat ook duidelijk vermeld op de kassabon c.q. factuur/kassabon).

2.9 De bol.com e-voucher is na de aanvraag maximaal drie (3) jaar geldig.

2.13 Je kunt de bol.com e-voucher gebruiken op het gehele bol.com assortiment.

2.15 Bewaar de kassabon c.q. factuur tot je de bol.com e-voucher hebt ontvangen. We kunnen de kassabon c.q. factuur als bewijs opvragen.

Verlopen

Deal score: 442