Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere sportartikelen deals
Standbag Titleist Players 4 Reef Blue Lagoon

Standbag Titleist Players 4 Reef Blue Lagoon

Geldig tot: 22-04-23 22:59
Geldig tot: 22-04-23 22:59

Standbag Titleist Players 4Standbag - golftas9 inch tas geschikt voor een volledige golfset4 vaks verdeling waarvan alle vakken gescheiden tot op de bodemHandige draagbeugel aan de bovenkant van de tasGoed afgewerkte draagband voor over beide schouders. De verdeling van de draagband zit op 4 punten dit draagt prettiger5 vakken met ritssluiting waarvan 1 waterdicht voor waardevolle spullenHandvat aan de voorkantPotlood sleeveHanddoek ringKlitteband om een handschoen op te bevestigen tijdens het puttenSelf-balancing strapsMeebewegende bodemplaat voor extra stabiliteitSterke pootjes die verdikt zijn aan de onderkantDeze standbag is geschikt voor op de meeste golftrolleysArtikelnummer TB23SX4-44Kleur Reef Blue LagoonModeljaar 2023Nieuwe goed afgewerkte standbag van Titleist. De standbag is gemaakt van hoogwaardige lichtgewicht materialen. Royale vakken en voorzien van goede ritssluitingen.


Verlopen

Deal score: 24

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.