Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere babyfoons deals
SwitchBot Beveiligingscamera Voor Binnen Bewegingsdetectie 1080p WiFi Nachtzicht Tweerichtingsaudio Alexa

SwitchBot Beveiligingscamera Voor Binnen Bewegingsdetectie 1080p WiFi Nachtzicht Tweerichtingsaudio Alexa

Geldig tot: 12-05-22 23:59
Geldig tot: 12-05-22 23:59

Mooie korting op deze indoor camera van SwitchBot, ook te gebruiken als babyfoon of om je huisdieren in de gaten te houden met 2 weg audio. Afgeprijsd voor €27,99 maar bij mij gaat er bij betalen nog extra af en gratis verzending met prime


Onmiddellijke meldingen

Wanneer beweging wordt waargenomen, zal SwitchBot automatisch opnemen en een push-notificatie naar je apparaat sturen om je te waarschuwen.



Slimme integratie

Je kunt nu Amazon Alexa- of Google Assistant-apparaten gebruiken met Indoor Camera om direct toegang te krijgen tot beelden terwijl je bezig bent.



Encryptie op militair niveau

Wij zorgen er altijd voor dat je gegevens veilig zijn. Gecodeerde gegevens en beeldmateriaal zijn alleen toegankelijk door in te loggen op je account.



Maak je huis slimmer

Gebruik het in combinatie met andere SwitchBot producten om je gordijnen op een timer te openen en beveilig je huis, allemaal via onze app.



Video met hoge definitie in werkelijke tijd

Hou met je smartphone elke kamer van je huis in de gaten, waar je ook bent, in alle helderheid dankzij 1080p volledige HD-video. Onze camera beschikt ook over tweewegsaudio en ingebouwd geavanceerd infrarood nachtzicht, zodat je je thuisomgeving onder alle omstandigheden in de gaten kunt houden.



Privacy is belangrijk voor ons

Wij nemen uw privacy net zo serieus als u. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je video's privé blijven. De SwitchBot-binnencamera is nog maar het begin van onze toewijding om u, uw gezin en uw privacy te beschermen.



Onmiddellijke waarschuwingen

Onze camera biedt bewegingsdetectie waarmee je je huis kunt bewaken en je meldingen kunt sturen wanneer er verdachte beweging wordt gedetecteerd.



Intelligente bewegingsdetectie

SwitchBot Indoor Camera maakt gebruik van intelligente AI-gebaseerde menselijke detectie om te helpen onderscheid te maken tussen objecten en mensen.


Aangepaste activiteitszones

Pas het gebied waarin detectie plaatsvindt aan je huis aan en ontvang alleen de waarschuwingen die ertoe doen.



Communiceer vanaf je camera

Zie, hoor en spreek in echte tijd met iedereen die langskomt via de binnencamera op je smartphone met functies voor liveweergave en tweewegaudio.


Indoor Camera

Bescherm je huis en gezin

Koppel met SwitchBot Contact Sensor en onze indoor bewakingscamera schakelt de privacy-modus uit en begint je huis te bewaken wanneer de Contact Sensor detecteert dat je weggaat (SwitchBot Hub Mini vereist).


Verlopen

Deal score: 40