Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
€10 korting op je bestelling in de App

€10 korting op je bestelling in de App

Geldig tot: 01-01-21 23:59
Geldig tot: 01-01-21 23:59

Scoor €10 korting op je bestelling in de app van Amazon bij een minimale besteding van €30.

Klik hier voor Android
Klik hier voor Ios

Tijdens het bestelproces dient de volgende code ingetoetst te worden: AMAZON10

Elke in aanmerking komende klant kan maximaal één promotiecode claimen.

Bespaar tussen 19 november 2020 en 1 januari 2021 €10 op je eerste bestelling in de App*

Door voor het eerst in te loggen op de Amazon-app, tussen 19 november 2020 en 1 januari 2021, kom je in aanmerking voor een €10 kortingscode. Deze kortingscode is te verzilveren op de App en toepasbaar op in aanmerking komende bestellingen vanaf €30.

Zodra je bent ingelogd in de Amazon-app, kun je de kortingscode claimen door op de link te klikken op de startpagina van de Amazon-app. Het kan zijn dat je naar beneden moet scrollen om de link te vinden. De kortingscode kan geclaimd worden tot en met 1 januari 2021 en kan verzilverd worden tot en met 8 januari 2021.

Let erop dat je de kortingscode van €10 niet terugziet in je account. De code dient manueel ingetoetst te worden tijdens het bestelproces en zal van het totale bestelbedrag worden afgetrokken. De korting kun je alleen gebruiken op producten die verzonden en verkocht worden door Amazon, behalve Amazon cadeaukaarten, fysieke boeken, Amazon-apparaten (Kindle-, Echo-, Fire-apparaten), digitale content, baby- en zuigelingenvoeding, bezorg- en afhandelingskosten, cadeauverpakking.

*Deze aanbieding geldt alleen voor de Amazon-app op iPhones en Android-telefoons. Het is niet beschikbaar voor de Amazon-app op Android-tablets, Windows-telefoons of iPads. De algemene voorwaarden zijn van toepassing, bekijk hieronder de volledige informatie.


Verlopen

Deal score: 730