Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen Huishouden & Tuin deals
€5 Amazon tegoed bij eerste aankoop van een Amazon cadeaubon

€5 Amazon tegoed bij eerste aankoop van een Amazon cadeaubon

Geldig tot: 08-09-23 23:59
Geldig tot: 08-09-23 23:59

Ontvang een kortingscode van €5 die je kunt gebruiken voor je aankopen op Amazon.nl wanneer je voor €50 of meer aan digitale Amazon.nl cadeaubonnen koopt. (Alleen geldig als Prime lid)


Algemene voorwaarden:

  • Ontvang een kortingscode van €5 voor toekomstige in aanmerking komende Amazon.nl-bestellingen als je vóór 31 januari 2023, 00.00 (GMT +1) in één bestelling ten minste €50 aan digitale Amazon.nl cadeaubonnen koopt op Amazon.nl. Als je in aanmerking wilt komen voor de kortingscode van €5, moet je: (1) nooit eerder digitale Amazon.nl cadeaubonnen hebben gekocht; (2) op de knop 'Klik om te registreren voor de promotie' klikken om te zien of je in aanmerking komt voor de aanbieding en deel te nemen, en als je in aanmerking komt, (3) tussen 2 augustus 2022, 00.00 (GMT +1) en 31 januari 2023, 00.00 (GMT +1) in één bestelling ten minste €50 aan digitale Amazon.nl cadeaubonnen kopen op Amazon.nl. Vooraf geplande digitale Amazon.nl cadeaubonnen moeten vóór 31 januari 2023, 00.00 (GMT+1) worden afgeleverd.

  • Je tegoed wordt automatisch toegepast op in aanmerking komende bestellingen op Amazon.nl.

  • De kortingscode wordt verzonden naar het Amazon.nl-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat is gebruikt om de Amazon.nl-eGift-kaarten te kopen en de kortingscode is geldig tot 30 april 2023, 00.00 (GMT +1)

  • Eén kortingscode per klant/primair e-mailadres. De kortingscode is alleen van toepassing op het Amazon-account dat de klant heeft gebruikt om cadeaubonnen te kopen en deel te nemen aan de promotie.

  • De kortingscode moet op Amazon.nl worden ingewisseld voor de aankoop van in aanmerking komende producten die worden vermeld op en verkocht door Amazon.nl. Kortingscodes en promotionele beloningen kunnen niet worden gebruikt voor het kopen van Amazon.nl-cadeaubonnen, items die worden verkocht door externe verkopers, digitale producten, baby- en zuigelingenvoeding, tegen leveringskosten of tegen cadeaupapierkosten.

  • De kortingscode mag niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.

  • Amazon behoudt zich het recht voor om de aanbieding op elk moment te wijzigen of te annuleren.

  • Als je een bestelling plaatst met een kortingscode en die bestelling vervolgens retourneert of annuleert, kan de kortingscode niet worden terugbetaald of hergebruikt.

  • De aanbieding is niet overdraagbaar en mag niet worden doorverkocht.

  • Cadeaubonnen kunnen worden ingewisseld op de website van Amazon.nl voor de aankoop van in aanmerking komende producten die worden vermeld en verkocht door Amazon.nl of een andere verkoper die via Amazon.nl verkoopt. Zie amazon.nl/gc-…gal voor de volledige algemene voorwaarden.

  • De algemene voorwaarden van Amazon.nl voor kortingen/promotiecodes en de gebruiksvoorwaarden en verkoopvoorwaarden zijn van toepassing.


Verlopen

Deal score: 813