Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Speelgoed deals
KidKraft 12-delige Smoothieset van hout voor 8,29 euro

KidKraft 12-delige Smoothieset van hout voor 8,29 euro

Geldig tot: 30-01-23 15:06
Geldig tot: 30-01-23 15:06

Ook bij Bol.com e bestellen voor deze prijs.

Laagste prijs die je ergens anders vond was €28.

Over het product:

  • Voor veel speelplezier - het is nooit te vroeg om iets te leren over voeding; de KidKraft smoothieset heeft alles wat kinderen nodig hebben om in de speelkeuken hun eigen fantasievolle smoothies te creëren.
  • Interactief plezier - til het deksel van de blender, die gemaakt is van hout en plastic, en doe er wat van het bijgeleverde doen-alsof fruit, groente en sap in en maak je op voor het mixen van wat pret.
  • Geen montage nodig - deze smoothie-set is direct uit de doos klaar om mee te spelen; ga direct fijn spelen met de KidKraft smoothie-set.
  • Van goede kwaliteit - de robuuste constructie van hout en gegoten plastic zorgt ervoor dat deze smoothie-set voor kinderen een heerlijke toevoeging is aan elke speelplek.
  • Gaat lang mee - onze stevige constructie van hout is helemaal gericht op kinderen en daarom kan er vele uren mee gespeeld worden. Handgemaakt met mooi gedetailleerde vormgeving zodat het prima past bij het spel.

Zie :


Verlopen

Deal score: 155

Logo bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €11,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.