Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Bioscoop deals
Drankjes en filmkaartjes cadeau voor alle Cinevillers!

Drankjes en filmkaartjes cadeau voor alle Cinevillers!

Geldig tot: 30-04-22 23:59
Geldig tot: 30-04-22 23:59

2.061.500 punten
3mnd

In april mag je zo vaak als je wil gratis iemand meenemen naar de film. Én: deze hele maand krijg je vooraf aan ieder bezoek een gratis drankje! Kom je met een +1, dan die natuurlijk ook. 
De cadeauperiode loopt van vrijdag 1 t/m zaterdag 30 april 2022

Hoe werkt het #1: gratis iemand meenemen

  • Met je Cinevillepas kan je online je kaartje reserveren zoals je dat gewend bent.
  • Tegelijkertijd met je reservering koop je in de online kassa van het filmtheater een Cineville-vriend-ticket. Deze kost € 0,- en is het ticket voor je +1.
  • Let op: bij sommige theaters moet je eerst de actiecode cinevillevriend invullen voor het gratis kaartje. Er zijn twee uitzonderingen: code CINEV5032 bij de Filmhallen en code CINEV5507 bij de Filmkoepel. 

  • Als je in het filmtheater bent, activeer je je eigen Cineville-reservering door je Cinevillepas of ticket te laten scannen. Maak je gebruik van een ticketzuil? In sommige theaters moet je je +1 apart inchecken bij de kassa.
  •  Heb je geen reservering en kom je op de bonnefooi? Haal dan aan de kassa tegelijkertijd een kaartje voor jezelf en het gratis kaartje voor je +1.
  • Je loopt samen met je filmvriend naar de zaal; zo weet het filmtheater zeker dat het  vriendenkaartje is uitgedeeld door iemand met een Cinevillepas. Komt iemand alleen met een Cineville-vriend-ticket, dan kan de zaalwacht diegene niet binnenlaten.
  • Het verschilt per filmtheater vanaf welk moment de Cineville-vriend-tickets online beschikbaar zijn. Mogelijk worden deze in de loop van deze week (van maandag 28 maart) nog toegevoegd.

Verlopen

Deal score: 400


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!