Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Bioscoop deals
Drankjes en filmkaartjes cadeau voor alle Cinevillers!

Drankjes en filmkaartjes cadeau voor alle Cinevillers!

Geldig tot: 30-04-22 23:59
Geldig tot: 30-04-22 23:59

In april mag je zo vaak als je wil gratis iemand meenemen naar de film. Én: deze hele maand krijg je vooraf aan ieder bezoek een gratis drankje! Kom je met een +1, dan die natuurlijk ook. 
De cadeauperiode loopt van vrijdag 1 t/m zaterdag 30 april 2022

Hoe werkt het #1: gratis iemand meenemen

  • Met je Cinevillepas kan je online je kaartje reserveren zoals je dat gewend bent.
  • Tegelijkertijd met je reservering koop je in de online kassa van het filmtheater een Cineville-vriend-ticket. Deze kost € 0,- en is het ticket voor je +1.
  • Let op: bij sommige theaters moet je eerst de actiecode cinevillevriend invullen voor het gratis kaartje. Er zijn twee uitzonderingen: code CINEV5032 bij de Filmhallen en code CINEV5507 bij de Filmkoepel. 

  • Als je in het filmtheater bent, activeer je je eigen Cineville-reservering door je Cinevillepas of ticket te laten scannen. Maak je gebruik van een ticketzuil? In sommige theaters moet je je +1 apart inchecken bij de kassa.
  •  Heb je geen reservering en kom je op de bonnefooi? Haal dan aan de kassa tegelijkertijd een kaartje voor jezelf en het gratis kaartje voor je +1.
  • Je loopt samen met je filmvriend naar de zaal; zo weet het filmtheater zeker dat het  vriendenkaartje is uitgedeeld door iemand met een Cinevillepas. Komt iemand alleen met een Cineville-vriend-ticket, dan kan de zaalwacht diegene niet binnenlaten.
  • Het verschilt per filmtheater vanaf welk moment de Cineville-vriend-tickets online beschikbaar zijn. Mogelijk worden deze in de loop van deze week (van maandag 28 maart) nog toegevoegd.

Verlopen

Deal score: 400