Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Efteling deals

Spaar voor €12.50 korting op een Efteling-ticket bij de AH

Geldig tot: 05-03-23 23:59
Geldig tot: 05-03-23 23:59

Beleef betoverende momenten met het hele gezin. Van 13 februari t/m 5 maart 2023 spaar je bij Albert Heijn voor de allerhoogste korting op een dagje Efteling. Bij €5 aan boodschappen ontvang je een zegel, en bij vier zegels heb je al een volle kaart. Heb je Mijn Albert Heijn Premium? Dan spaar je zelfs twee keer zo snel!​

Hoe verzilver je je volle spaarkaart?
Het verzilveren van je volle Efteling-spaarkaart kan van 13 februari tot en met 11 juni 2023. Een spaarkaart is bij Albert Heijn te verzilveren bij de gewone kassa, de zelfscankassa’s en bij bestellingen via ah.nl. Je kiest het soort ticket, het aantal en vervolgens worden de volle spaarkaarten gescand voor de korting. De bon die je krijgt is je entreeticket voor de Efteling. Heb je een volle digitale spaarkaart, dan kun je deze ook inleveren via de AH-app. Er kan maximaal 1 volle Efteling-spaarkaart ingeleverd worden per Efteling-ticket.

Hoe lang zijn de Albert Heijn tickets geldig?
De geldigheid van jouw Efteling-ticket is afhankelijk van het type ticket. Een flexibel ticket is op één dag geldig in de periode van 13 februari tot en met 12 november 2023. Let op: Efteling-tickets laagseizoen zijn beperkt geldig in deze periode. Check ah.nl/eft…ing voor meer informatie en de actievoorwaarden.

Hier nog een link voor nog meer info >> efteling.com/nl...ijn


Verlopen

Deal score: 476

Logo Efteling

SpyDeals tips voor Efteling

Ben je op zoek naar het voordeligste dagje uit?

Bekijk hier de verzamelpagina voor de beste prijzen van dit moment voor alle parken, dierentuinen en musea.