Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Google Ads-tegoed van € 120 om te beginnen met adverteren

Google Ads-tegoed van € 120 om te beginnen met adverteren

Geldig tot: 13-02-23 14:29
Geldig tot: 13-02-23 14:29

1. Deze aanbieding is enkel beschikbaar voor klanten met een factuuradres in Nederland. Eén promotiecode per adverteerder.
2. Om deze aanbieding te activeren moet u het volgende doen: Voer de promotiecode in uw account vóór 31 maart 2020. Als u aan de deelnamevereisten voor de aanbieding voldoet door een inactief account opnieuw te activeren, moet het account minimaal zestig dagen inactief zijn geweest. Daarnaast moet u de promotiecode in uw account invoeren binnen tien dagen nadat u het account opnieuw heeft geactiveerd.
3. Het Google Ads-advertentietegoed verdienen: Begin met adverteren zodra u de code heeft ingevoerd. De reclamekosten die u in de 31 dagen daarna maakt (exclusief belastingen), krijgt u terug als promotietegoed met een maximale waarde van € 120.
4. Zodra voorwaarde 2 en 3 zijn voltooid, zal het advertentietegoed worden toegepast binnen ongeveer 5 dagen op het 'Betalingsoverzicht' van uw account.
5. Advertentietegoeden zijn enkel van toepassing op toekomstige advertentiekosten. Advertentietegoeden kunnen niet worden toegepast op kosten die gemaakt zijn voordat de code werd ingevoerd.
6. U zult geen melding ontvangen wanneer uw verdiende advertentietegoed op is en eventuele extra reclamekosten zullen aangerekend worden via de door u gekozen vorm van betaling. Als u het adverteren niet wilt voortzetten, dan kunt u uw campagnes op elk gewenst moment onderbreken of verwijderen.
7. Uw account moet eerst succesvol worden gefactureerd door Google Ads en in een goede staat blijven om te kunnen kwalificeren voor het advertentietegoed.
8. De volledige algemene voorwaarden kunnen hier worden gevonden: https://www.google.nl/intl/nl/ads/coupons/terms.html.


Verlopen

Deal score: 7