Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Huisdieren deals
Healthy Heads Proefpakket - Hond 5 Supplementen voor €49,95

Healthy Heads Proefpakket - Hond 5 Supplementen voor €49,95

Geldig tot: 30-01-23 15:06
Geldig tot: 30-01-23 15:06

Maak kennis met Healthy Heads en de onze 5 beste supplementen om je hond in gouden conditie te houden! Dit proefpakket bevat 5 verschillende producten met ieder zijn eigen voedingsdoel. Al onze supplementen zijn volledig vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige geur- en kleurstoffen en kunstmatige smaakstoffen.

Dieren in de wilde natuur worden zelden tot nooit ziek. Onze huisdieren daarentegen (helaas) steeds vaker. Dit komt door de chemische, toxische en stressvolle omgeving waarin we leven en ons voeden. Zo bestaat de hondenvoeding van de bekendere A-merken voor een groot deel uit chemische ingrediënten. Vele essentiële voedingstoffen ontbreken, met (uiteindelijk) vervelende klachten tot gevolg bij je hond.

De supplementen van Healthy Heads zijn 100% natuurlijk. Met bouwstoffen rechtstreeks uit de natuur bieden wij een oplossing voor de behandeling óf preventie van veelvoorkomende klachten bij honden. Versterk de gewrichten en banden, verhoog de weerstand of verbeter de huid en vacht.

Met dit proefpakket willen wij jou op een laagdrempelige en voordelige manier (25% goedkoper dan losse producten) kennis laten maken met onze producten. Op deze manier kan je op je gemak onderzoeken aan welke supplementen jouw hond behoefte heeft. Alle supplementen kunnen zonder problemen met elkaar gecombineerd worden.

Inhoud proefpakket:

1. Healthy Heads Complete Support +

Healthy Heads Complete Support is dé meest complete formule voor smering en ondersteuning van pezen, kraakbeen, banden en gewrichten. Dit aanvullend diervoeder is uitstekend geschikt voor honden op leeftijd, honden met overgewicht, drachtige honden, sport- en werkhonden en puppy's in de groei. Ook bewezen verlichtend voor honden met artrose.

2. Healthy Heads Golden Resistance

Healthy Heads Golden Resistance is een 100% natuurlijk reinigingsproduct voor een gezonde maag- en darmflora. Het verhoogt de weerstand significant, activeert het afweersysteem en bevordert een goede spijsvertering. Op deze manier bescherm je je hond ook preventief tegen Giardia. Daarnaast zorgt Golden Resistance ervoor dat wormen op natuurlijke wijze worden afgedreven. Golden Resistance is samengesteld uit een unieke kruidenmix die het lichaam optimaal reinigt en de gezondheid en conditie van je hond bevordert.

3. Healthy Heads Perfect Coat

Houd de vacht van je hond in gouden conditie met Healthy Heads Perfect Coat! Dit aanvullend diervoeder is de ideale vachtverzorging voor honden en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en vacht. Ook versterkt het de conditie van de nagels en voetzooltjes. Met Perfect Coat heeft je hond gegarandeerd een gezonde huid en glanzende vacht waar menig viervoeter jaloers op zal zijn!

4. Healthy Heads Fish Treats

Healthy Heads Fish Treats is de gezonde traktatie voor iedere hond! Dit lekkere tussendoortje bevat alle goede eigenschappen van visolie. Fish Treats heeft een gunstige invloed op hart en vaten, houdt de gewrichten soepel, ondersteunt een gezonde huid en vacht en versterkt het immuunsysteem.

5. Healthy Heads Omega 3 Salmon Oil

Healthy Heads Omega 3 Salmon Oil is 100% pure zalmolie speciaal ontwikkelt voor honden. Visolie is van nature zeer rijk aan essentiële Omega 3-vetzuren. Het bevordert het behoud van een gezonde huid, een glanzende vacht en zorgt voor een gezonde conditie van het hart.


Verlopen

Deal score: 12