Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Verlichting deals

Exclusieve presale: limited collectie VARMBLIXT alleen voor voor IKEA Family leden op 30 januari

Geldig tot: 30-01-23 20:00
Geldig tot: 30-01-23 20:00

Exclusieve presale: limited collectie VARMBLIXT alleen voor voor IKEA Family leden op 30 januari

Op maandag 30 januari wordt de limited collectie VARMBLIXT in IKEA Barendrecht gelanceerd. Speciaal voor IKEA Family leden wordt er een exclusieve presale georganiseerd. Meld je aan om hierbij te zijn en Sabine Marcelis zelf te ontmoeten.

Op deze avond tussen 20.15 en 22.00 zal alleen de VARMBLIXT collectie te koop zijn de rest van de winkel zal gesloten zijn.

Omdat een deel van de VARMBLIXT collectie zeer beperkt beschikbaar is gelden er specifieke aankoop voorwaarden. Bezoekers van het pre-sale evenement mogen maximaal 1 lamp product uit de collectie kopen (VARMBLIXT LED table/wall lamp, LED wall/mirror lamp, LED wall lamp of LED pendant lamp). Combineren van verschillende lamp producten is hierbij niet mogelijk.

Inschrijven voor het evenement is alleen mogelijk indien je IKEA Family Lid bent. - Mogelijkheid tot inschrijven voor jezelf + 1 introducé. Minimale leeftijd 18 jaar

Je wordt voorzien van hapjes en drankjes. • Alleen betalen met Pin, creditcard of cadeau-/tegoedpassen.

Let op er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven is vereist. Meld je hier gratis aan om IKEA family lid te worden.


Verlopen

Deal score: 29

Logo Ikea

SpyDeals tips voor Ikea

Klik hier om gratis IKEA Family member te worden.