Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Gaming deals
Overwatch PC Direct download key 9,19 euro

Overwatch PC Direct download key 9,19 euro

Geldig tot: 30-01-23 15:10
Geldig tot: 30-01-23 15:10

Leuke korting op een tof spel is een Digital download key waarmee je via de site het spel dan direct legaal kan downloaden op je pc/laptop. Meerdere prijzen gewonnen oa spel vu jaar dus zeker de moeite waard voor dit bedrag 

Overwatch voor pc is een Team Multiplayer First-Person Shooter ontwikkeld door Blizzard Entertainment, dat ook bekend staat om de zeer populaire World of Warcraft-games en hun afgeleiden.

Over het spel

Zodra spelers zich registreren, worden ze opgesplitst in twee teams van zes met andere spelers. Elke speler kan kiezen uit maximaal 30 karakters (in het spel worden ze helden genoemd). De personages zijn allemaal aanpasbaar: inclusief charmante en originele persoonlijkheid en fysieke eigenschappen. Deze eigenaardigheden kunnen een mooie glimlach omvatten, een haarlok die op een gegeven moment op hun gezicht valt en vele andere subtiele maar niet onbelangrijke kenmerken.

Elk krijgt een missie of een reeks missies die het verdedigen of aanvallen van forten en laboratoria kunnen omvatten, of het begeleiden van vracht of nuttige ladingen over de kaart, om waardevolle spullen te beschermen tegen aanvallen.

Elke succesvolle missie levert prijzen op voor het winnende team en beloningen. Hier zijn de voorbeelden van prijzen en beloningen die het spel biedt wanneer missies zijn voltooid: upgrades en upgrades waardoor je er cool uitziet. De capaciteit is niet uitbreidbaar met deze prijzen, die alleen esthetisch zijn, maar veel toevoegen aan het beeld dat je personage uitstraalt.

Meerdere prijzen gewonnen oa spel vh jaar

Minimale configuratie *

BOT Win 7 64

processor Core i3-540 3.06GHz / Phenom II X3 720

RAM 4GB

GPU GeForce GTX 460 / Radeon HD 4850

HDD 5 GB

Aanbevolen configuratie *

BOT Win 7 64

processor Core i5-670 3.46GHz / Phenom II X4 900e

RAM 6 GB

GPU GeForce GTX 660 / Radeon HD 7950

HDD 5 GB


Verlopen

Deal score: 0