Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Tablets deals
Ontketen Jouw Creativiteit - reMarkable 2 Tablet met Gratis Connect Abonnement voor een Jaar

Ontketen Jouw Creativiteit - reMarkable 2 Tablet met Gratis Connect Abonnement voor een Jaar

Geldig tot: 31-12-23 23:59
Geldig tot: 31-12-23 23:59

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Remarkable 2 - een krachtig, papierachtig tablet dat je creatieve ervaringen naar een hoger niveau tilt! Schrijf, teken en organiseer je gedachten op een manier die natuurlijk aanvoelt. Dit innovatieve apparaat biedt een unieke ervaring, vergelijkbaar met schrijven op papier, maar met alle voordelen van de digitale wereld.

Wacht, er is meer! Bij aankoop van de opmerkelijke Remarkable 2 krijg je niet alleen dit geavanceerde apparaat, maar ook een gratis Connect abonnement voor het eerste jaar. Dat betekent dat je gedurende het hele jaar na aankoop kunt genieten van verbeterde functionaliteiten en naadloze synchronisatie met je apparaten - zonder extra kosten!

En na het eerste jaar? Voor slechts 2,99 euro per maand blijf je profiteren van de voordelen van het Connect abonnement. Dat is een kleine investering voor toegang tot onbeperkte cloud opslag, software-updates, en een naadloze connectiviteit tussen al je apparaten.

Ga voor de opmerkelijke ervaring van moeiteloos schrijven, tekenen en meer, met de opmerkelijke Remarkable 2 en het gratis Connect abonnement voor het eerste jaar. Grijp deze kans en laat je creativiteit de vrije loop! Verkrijgbaar op remarkable.com


Verlopen

Deal score: 28