Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Samsung Smartwatches deals
Gratis Galaxy Buds Pro en Galaxy Watch3 Titanium bij aanschaf Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Gratis Galaxy Buds Pro en Galaxy Watch3 Titanium bij aanschaf Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Geldig tot: 30-01-23 15:07
Geldig tot: 30-01-23 15:07

Ontvang nu de Galaxy Watch3 Titanium (advies prijs €599) en de Galaxy Buds Pro (advies prijs € 229) gratis bij aankoop van een Galaxy Z Fold2, dit kan ook in combinatie van een nieuw of verlengde telefoon abonnement.

Deze promotie loopt van 29 maart 2021 t/m 2 mei 2021 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Samsung Galaxy Z Fold2. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar. Samsung streeft ernaar de Galaxy Watch3 Titanium en de Galaxy Buds Pro binnen 9 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie af te leveren.

Let op,
Koop een deelnemend product bij een

  • deelnemend verkooppunt ! Deze verkooppunten staan in de link, vraag aan de verkoper om een toestel met deelnemende EAN-code. Sommige winkels verkopen uit het buitenland geïmporteerde producten in plaats van de officiële Nederlandse producten. Deze producten hebben een afwijkende EAN-code en komen niet in aanmerking voor deze Nederlandse promotie.


Verlopen

Deal score: 459