Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Digitaal deals
Claim bij Steam, Oddworld: Abe's Exoddus voor €1,01

Claim bij Steam, Oddworld: Abe's Exoddus voor €1,01

Geldig tot: 30-01-23 15:07
Geldig tot: 30-01-23 15:07

Hello! Follow me.

Abe's vredige pensioen werd verbroken toen hij een visioen ontving van de Mudokon Spirit Guides. Abe™ kwam te weten dat het Magog Cartel in Necrum, de heilige Mudokon-stad van de doden, een mijn geopend had om botten verzamelen waarmee ze de super verslavende SoulStorm Brew maakten.
Na het redden van de Mudokon-geesten die gevangen zaten in de Mudanchee en Mudomo Vaults, ontving Abe enge krachten van de Spirit Guides, waaronder de mogelijkheid om zijn Mudokon-vrienden te genezen van hun SoulStorm-verslaving, en de kracht om onzichtbaar te worden. Abe infiltreerde de transportatiebasis van FeeCo Depot en gebruikte explosieve scheten om avonturen in de Slig Barracks en Bonewerks te overleven, en de SoulStorm Brewery binnen te dringen.
Daar kwam Abe achter de waarheid van het geheime ingrediënt van SoulStorm Brew . . . net voordat hij de plek opblies met de gecombineerde krachten van de nu sobere Mudokon die hij had gered. Toen sloot Abe zich aan bij zijn brew-verslaafde maatjes bij Alf's Rehab & Tea om het geneesmiddel te gebruiken - de tocht van je leven begint met één stap. Of zijn het er twaalf?

Prijsvergelijk: allkeyshop.com/blo…es/

Verlopen

Deal score: 139