Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar

50 euro korting bij Tibber

Geldig tot: 27/06/2024 23:59
Geldig tot: 27/06/2024 23:59

Tibber 50 euro kortingcode =

1e8tp8awhttps://invite.tibber.com/1e8tp8awBericht mij als je vragen hebt over ervaringen met Tibber of als de code niet werkt, je krijgt dan een nieuwe code


Nu ongeveer 1,5 jaar klant bij Tibber

Zeer tevreden en al veel geld bespaard, zeker in de tijd dat andere leveranciers gewoon het maximale prijsplafond a € 0,40 per KwH berekenden en Tibber gemiddeld de helft.


Geen telefonische klantenservice maar snel snel en correct geholpen via helpdesk mail en app


Je betaald wat je verbruikt dus geen voorschot gewoon je actuele verbruikt. De app ziet er ook erg goed en overzichtelijk uit. En je kan met het shoptegoed leuke slimme gadgets kopen en koppelen aan je tibber app. Wil jij ook 50 euro shop tegoed?


💚Code voor 50 euro Tibber tegoed

1e8tp8awDownload de Tibber app en ga na de registratie naar "tegoed" in het menu, klik op "Ik ben uitgenodigd" en voer deze code in: 1e8tp8aw

 


Als je een energiecontract afsluit, ontvangen we allebei €50,- tegoed om te besteden in de Tibber Store. Zo kun je bijv. een real-time energiemeter van Tibber (pulse) gratis krijgen!


Code :  1e8tp8awIk ben al langere tijd zeer tevreden. Veel lagere tarieven dan andere aanbieders. Leuke handige app en goede klant ondersteuning.

Telefonisch niet bereikbaar maar snelle reacties via app en mail.

Per maand opzegbaar, maar ik blijf nog wel even😀


Heb je vragen of twijfels, stuur mij dan een berichtje

Deal score: 36