Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Sportkleding deals
Dé Mizuno volleybalschoenen van de Oranjedames, met 10% korting bij Volleybalshop.nl!

Dé Mizuno volleybalschoenen van de Oranjedames, met 10% korting bij Volleybalshop.nl!

Geldig tot: 22-08-21 23:59
Geldig tot: 22-08-21 23:59

Rechtstreek vanuit de nieuwsbrief. Kortingscode ''MIZUNO10'' kun je verzilveren voor het betalen en na het inloggen of invullen van je gegevens. Korting is geldig voor alle Mizuno schoenen, ook degene die niet zijn vermeld in onderstaande tekst.

Dit is de Mizuno volleybalschoen van...

 

Tijdens het EK Volleybal spelen de Oranjedames op de nieuwste collecties volleybalschoenen van de beste merken. Vooral Mizuno is op het volleybalveld veel aanwezig. We hebben voor jou een overzicht gemaakt zodat je precies kan zien welk Mizuno model op het veld te zien is.

Laura Dijkema, en veel van haar teamgenoten, speelt op de all-time-favorite Mizuno Wave Lightning Z6. Nika Daalderop kiest voor Mizuno Wave Momentum 2, net zoals als Belgische ster Britt Herbots. Anne Buijs speelt op Mizuno Wave Stealth Neo. Verder een grote kans dat we Mizuno Wave Stealth V terug zien op het veld, net zoals andere Mizuno modellen.

Dit weekend shop je de hele Mizuno volleybalschoenen collectie met 10% extra korting zodat je op dezelfde schoenen als jouw favoriet kan spelen!

*Kortingscode is geldig t/m 22-08-2021.


Verlopen

Deal score: 43