Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Dagje uit deals
3 dagen heerlijk genieten in hotel Bosrijk Ruigenrode voor slechts 89 euro!

3 dagen heerlijk genieten in hotel Bosrijk Ruigenrode voor slechts 89 euro!

Geldig tot: 26-05-21 14:45
Geldig tot: 26-05-21 14:45

Op een plek net buiten het centrum van Lochem, vindt u Hotel Bosrijk Ruighenrode. In het verleden kwam men van heinde en verre om hier een onvergetelijke tijd te beleven met een groep; vandaag de dag is Ruighenrode terug op kleinere schaal. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit onderkomen gesitueerd in een omgeving waar het groen volop aanwezig is. Sla een balletje op de aangrenzende tennisbaan of schuif aan in de modern ingerichte brasserie, waar u van donderdag tot en met zondag kunt smullen van gerechten als varkenshaas met champignonroomsaus of een met kruidenboter besmeerde entrecôte.
Faciliteiten
Reist u met de auto af naar dit kindvriendelijke hotel? Dan heeft de eigenaar van dit onderkomen goed nieuws voor u, want het parkeren van uw auto is evenals het gebruik van de motor- en fietsenstalling gratis. Voor het opladen van uw e-bike en het stallen van uw bagage betaalt u evenmin bij. Dit onderkomen beschikt eveneens over tennisbanen, zodat u even heerlijk uw energie kwijt kunt. Schuif aan het eind van de dag aan in de huiseigen brasserie, waar de menukaart vol staat met lekkernijen als varkenshaas, entrecôte en verscheidene soorten vis. 
Kamers
U slaapt in de standaardkamer of de luxe kamer. Alle ruimtes zijn uitgerust met gescheiden bedden en beschikken eveneens over een televisie, zitje en gratis internetvoorzieningen. De luxe variant heeft ook nog eens een balkon of een terras. Uw eigen badkamer is uitgerust met een toilet en douche. Speciale kamers voor mindervaliden zijn hier niet aanwezig.
Omgeving
Hotel Bosrijk Ruighenrode is onderdeel van een recreatiepark dat gelegen is in de groene omgeving van de Achterhoek. Een van de trekpleisters die hoe dan ook niet mag ontbreken bij het samenstellen van uw fiets- of wandelroute door het buitengebied van dit middeleeuwse stadje, is Kasteel Ampsen. Het landgoed werd door de jaren heen steeds meer uitgebreid. De eerste steen van de oostvleugel werd gelegd in 1650; 100 jaar later kwam daar het hoofdgebouw en de westvleugel bij. Een originele activiteit die u kunt ondernemen, is het nemen van de Berkelzomp. De schipper van het bootje dat vernoemd is naar het kabbelende riviertje waar het overheen vaart, neemt u tussen april en oktober mee terwijl hij het ene na het andere verhaal vertelt over de handelsvaart die plaatsvond tussen Lochem en Zutphen. Eenmaal aan land, is het tijd om Lochem zelf te ontdekken. Liefhebbers van literatuur duiken Boekhandel Lovink binnen, dat al sinds 1846 onderdeel is van het Lochemse straatbeeld. Dit is zo’n typisch voorbeeld van een winkel waar de tijd stilgestaan lijkt te hebben. U vindt dit boekenparadijs aan de Markt, een knus pleintje waaraan meerdere restaurantjes en cafeetjes gevestigd zijn. Schuif voor een Mediterraans diner aan bij de Basiliek of proost op een geslaagde vakantie in het Raedthuys in Lochem!
3-daags arrangement
  • welkomstkopje koffie, cappuccino of thee
  • 2x overnachten
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x plateservice*
  • 1x portie bitterballen
  • gratis wandel- en fietsroutes
  • gratis parkeren
  • gratis WiFi

*het restaurant is op maandag, dinsdag en woensdag gesloten

Exclusief: toeristenbelasting (3,00 p.p.p.n.), admin. kosten (1-3 pers. 14,50, 4+ pers. 24,50 per boeking). Prijs o.b.v. 2-persoonsbezetting

Verlopen

Deal score: 2