Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen Huishouden & Tuin deals
15% korting op geselecteerde artikelen bij Amazon

15% korting op geselecteerde artikelen bij Amazon

Geldig tot: 07-06-23 23:59
Geldig tot: 07-06-23 23:59

Ontvang 15% korting op geselecteerde artikelen bij Amazon, bij een minimale besteding van €50 en maximale besteding van €100
Alleen geldig voor Amazon prime leden

Ook bij:
Amazon DE
Amazon ES
Amazon FR

Voorwaarden van de promotie:

Deze aanbieding is alleen voorbehouden aan Prime-leden.
- Deze aanbieding is alleen van toepassing op aankopen van dagelijkse benodigdheden van de eigen merken van Amazon. Alle in aanmerking komende items die in de programmawinkel verschijnen, hebben een label met de tekst 'Bespaar 15% meer dan €50 met Prime'. Zie in aanmerking komende items.
- Aanbieding afhankelijk van beschikbaarheid van in aanmerking komende artikelen.
- Als je deze aanbieding gebruikt om artikelen te kopen van een Amazon-website of -app voor een ander land dan het jouwe, houd er dan rekening mee dat naast de artikelen ook verzendkosten en belastingen van toepassing kunnen zijn.
- Minimale afname vereist. Voeg minimaal € 50 aan in aanmerking komende artikelen toe aan uw winkelwagentje om 15% korting te krijgen op in aanmerking komende artikelen, toegepast bij het afrekenen, tot een maximale korting van € 100 per bestelling.
- Waar van toepassing zijn belastingen, verzend- en administratiekosten en kosten voor cadeauverpakking niet inbegrepen bij de berekening van het minimum aankoopbedrag.
- Artikelen moeten in één bestelling worden gekocht en naar één adres worden verzonden.
De aanbiedingskorting wordt naar rato verdeeld over alle actieartikelen in uw bestelling.
- U kunt alleen gebruik maken van deze aanbieding voor persoonlijk gebruik.



Verlopen

Deal score: 247

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon