Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
Code voor 15 euro korting [geldig vanaf 30 euro]

Code voor 15 euro korting [geldig vanaf 30 euro]

Geldig tot: 25-04-22 19:18
Geldig tot: 25-04-22 19:18

Let op, voor de eerste 2000 klanten.

met de code BASJARIG ontvang je 15 euro korting bij een minimale bestelwaarde van 30 euro

Toevoeging

• Alleen klanten die de aanbieding op Instagram of Amazon.nl hebben gezien, kunnen gebruik maken van de actiecode ‘BASJARIG’ die €15 korting geeft op de eerstvolgende in aanmerking komende aankoop vanaf €30 binnen de Actieperiode (de "Aanbieding").

• De Aanbieding is geldig van 25 april 2022 (00.00 uur) tot 26 april 2022 (23:59 uur) (‘de Actieperiode’)

• Om de Aanbieding te gebruiken, pas je code 'BASJARIG' tijdens het betalen toe in het veld 'Cadeaubonnen en Promotiecodes'.

• De Aanbieding is beperkt beschikbaar en alleen te gebruiken door de eerste 2.000 klanten die een in aanmerking komende aankoop doen op Amazon.nl.

• De actiecode kan slechts op één in aanmerkig komende aankoop per klant worden toegepast en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of actiecodes.

• De actiecode kan alleen worden toegepast op items die worden verkocht en verzonden door Amazon op www.amazon.nl en is niet toepasbaar op fysieke boeken, e-books, Amazon-apparaten (Kindle-, Echo-, Fire-apparaten), digitale content, baby- en zuigelingenvoeding, e-sigaretten, Amazon-cadeaukaarten, bezorg- en afhandelingskosten, alcohol, cadeauverpakking en Warehouse Deals ("in aanmerking komende items"). De actiecode is niet van toepassing op bestellingen die worden gedaan via de 1-Click-bestelmethode.

• De actiecode is onderworpen aan een minimum aankoopbedrag van €30. Als je je bestelling waarvoor je de Aanbieding hebt gebruikt terugstuurt of annuleert, waardoor het gecombineerde aankoopbedrag van de overige in aanmerking komende items bij het afrekenen onder het minimum aankoopbedrag voor de Aanbieding valt, komt de actiecode te vervallen en kan de actiecode niet opnieuw worden gebruikt. Amazon behoudt zich in dat geval het recht voor om zonder verdere kennisgeving de verkregen korting in rekening te brengen (via de betaalmethode te gebruiken die je voor de originele bestelling hebt toegepast).

• De actiecode heeft geen contante inwisselingswaarde, kan niet worden gedeeld met andere klanten en is niet overdraagbaar of toewijsbaar.

• Indien één van de voorwaarden van de Aanbieding wordt geschonden, is de actiecode ongeldig en hebben wij het recht om je bestelling(en) te annuleren. Daarnaast behoudt Amazon zich het recht voor, om voor zover toegestaan door de geldende wet- en regelgeving en naar eigen goeddunken, deze promotie op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen, b.v. vanwege (uitgebreide) fraudepogingen.

• Amazon.nl Gebruiks- en verkoopvoorwaarden zijn van toepassing.


Verlopen

Deal score: 5895