Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen Huishouden & Tuin deals
6 reacties

Gratis boompje aan te vragen voor inwoners van Geraardsbergen

Promo man ; ● 2 maanden geleden  ●  Google Kortingscode ●  Wonen Huishouden & Tuin
Beschikbaar in:
 • Vlaanderen
  • Oost-Vlaanderen

  Woon jij in Geraardsbergen?

  Dan kan jij via deze link een gratis boompje aanvragen en ophalen op zaterdag 6 maart 2021 op de parking van het Arjaantheater.

  Je kan dit boompje dan planten in jouw tuin.

  Onderstaande bomen zijn beschikbaar:

  >> Wilde kardinaalsmuts (Euonymus europaeus): Kleine struik (tot 3m hoog) met groene twijgen en rode vruchten in de vorm van een kardinaalsmuts. De vruchten zijn giftig voor de mens, maar worden wel gegeten door lijsters, mezen  en roodborstjes.
  >> Rode kornoelje (Cornus sanguinea): Meerstammige struik (3 tot 6m hoog) met rood aangelopen twijgen. De kleine witte bloemen leveren voedsel voor bijen en de zwarte bessen worden gegeten door vogels.
  >> Sporkehout (Frangula alnus): Meerstammige struik (3 tot 6m hoog) die lang bloeit en daardoor zeer geliefd is bij bijen. Ook waardplant voor citroenvlinder en boomblauwtje.
  >> Wilde appel (Malus Sylvestris): Kleine boom (tot max. 10m hoog) met witte bloesems die een roze waas hebben. De wrange vruchten zijn voedsel voor vogels en kleine zoogdieren.
  >> Wilde lijsterbes (Sorbus aucuparia): Kleine boom (max. 8 tot 12m hoog) met witte bloemen en rode bessen waar 's winters lijsters op afkomen.
  >> Hazelaar (Corylus Avellana): Meerstammige struik (4 tot 8m hoog) die al in februari bloeit en hierdoor interessant is voor bijen in het vroege voorjaar. De hazelnoten zijn zowel eetbaar voor mensen als voor eekhoorns.

  Er zijn 500 boompjes beschikbaar dus wacht niet te lang.

  Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

  Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!