Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Ubereats deals
(Bijna) gratis eten bestellen via UberEats

(Bijna) gratis eten bestellen via UberEats

€0,60 €21,20
Geldig tot: 24-08-22 15:09
Geldig tot: 24-08-22 15:09

Bij sommige restaurants op Uber Eats kan je genieten van 1+1 gratis op bepaalde gerechten, zo kun je bijna gratis eten bestellen wanneer je voor het eerst besteld met de ubereats kortingscodes, zoals deze eats-mikel52n5ui .  

Download hiervoor eerst de app voor Ubereats voor Android en iOS  Daarna kan je de aanbiedingen vinden door in de app op "Deals" te klikken.    

Je kan de kortingen met de vriendencodes van Uber Eats combineren met promoties van het restaurant zelf.  De €15 korting vanaf €20 wordt berekend op het totaalbedrag (zonder de 1+1 gratis), waardoor je dus wel heel goedkoop eten kan bestellen!  

Als je de 1+1 deals bestelt, kan je tot een waarde van €30 bestellen en moet je alleen de leverkosten (tussen de €1,99 en €4,95) betalen door de kortingen.

Sommige restaurants bezorgen hun bestellingen via Uber Eats zelf, waardoor de leverkost ook wegvalt. Je kan er ook voor kiezen bij sommige restaurants om de bestelling zelf af te halen. Zo moet je ook geen leverkosten betalen. 

Het voorbeeld hieronder is een voorbeeld van frituur Arré Patat in Antwerpen met afhaling bij het restaurant. In dit voorbeeld betaal je dus maar €0,60 voor een hele bestelling met frieten, saus, een drankje en snacks (t.w.v. normaal €21,20)! 

Deze code kan je dus alleen gebruiken bij je eerste bestelling. Je krijgt dan €15 korting op je bestelling!  

Als jij zelf al een account hebt, kan je zelf mensen uitnodigen om met jouw kortingscode hun eerste bestelling te plaatsen. Dan krijg jij zelf ook €15 korting.

Smakelijk!!


Verlopen

Deal score: 226