Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Gratis deals

Gratis 2 maanden Spotify Premium

Geldig tot: 14-05-24 23:59
Geldig tot: 14-05-24 23:59

Claim nu 2 maanden Spotify Premium Individual helemaal gratis.

Deze promotie is geldig voor Premium op een Individual abonnement. Als je niet tijdens de proefperiode opzegt, betaal je €10,99 per maand om de Spotify Premium te behouden. Als je tijdens de proefperiode het abonnement opzegt, wordt er niets in rekening gebracht en betaal je dus niets.

De actie is alleen geldig voor nieuwe accounts.

Bestaande gebruikers even opgelet: Uiteraard kan je hiervan als bestaande gebruiker ook genieten (maar dan wel met een omweg), als je een nieuw account aanmaakt. Hiervoor kan je eventueel de Gmail truc gebruiken (een punt toevoegen in je mailadres of je mailadres + spotify bv --> bv normaal [email protected] wordt [email protected][email protected] of bv [email protected] met de Gmail truc. De mails die naar deze mailadressen worden gestuurd, komen dan gewoon in je normale mailbox terecht.

Gebruik om zeker te zijn dat je de gratis proefperiode kan claimen ook een andere betaalmethode, die je nog niet eerder hebt gebruikt voor Spotify. Hiervoor kan je bijvoorbeeld een ander IBAN nummer gebruiken, Paypal of een virtuele Revolut kaart gebruiken of een andere betaalmethode die nog niet gelinkt is aan een ander Spotify account.

Met Spotify Premium krijg je geen reclame meer tussen de liedjes door, kan je muziek downloaden en offline beluisteren, kan je samen met vrienden naar muziek luisteren, je wachtrij ordenen en muzieknummers in willekeurige volgorde afspelen.


Alle voorwaarden vindt je hier.


Verlopen

Deal score: 783

Logo Spotify

SpyDeals tips voor Spotify

Ben je al lid en wil je een bestaand account overzetten? Dan kun je via deze pagina je account overzetten om gebruik te maken van een aanbieding.